Yasir abla Siz daha cocuksunuz 70 e kadar yolu vs gencler diye algilanir bak bu mesaj Sonra memlekette sinek civciv filan kalmaz
Doğru ya sen artık yaşlandın. Neyse hadi izin verdim sen yazabilirsin anılarını diğerleri Ha senden yemekle ilgili anılarını da paylaşmanı bekliyorum hani şu gençliğinde yemek yapmaya çalışırken başına gelen "küçük" şeyler
Ahahah Cok gecmise gerek yok Yaklaşık 1-2 ay once Ocakta patlican kozleyeyim derken bulasik makinasını yaktım Makina hala çalışıyor
Ya aslinda bende pek anlamadim Makinanin üstünde set ustu ocak var Makina ile ocagin arasinada bir ortu sermistim Patlicani koydum ocağa,tezgaha döndüm tabak canak yerlestiriyorum Alev almis ortu ama nasil aldi hicbir fikrim yok. Ben oylesine ocaga bakmistim ortunun alev aldığını da anlamadim Gorunce şok oldum Once kendime baktim ben yanıyor muyum diye Baktim bende birsey yok Ortuye su filan doktum söndü ama Ben siseye su doldurup dokene kadar makinain kapagida ortuyle yandi Sonra yemege kaldigim yerden devam ettim Mukellef bir hunkar beğendi oldu diyebilirim görünüşte tabi agahga
Küçükken, parkta sürü halinde olan bir serçe topluluğuna öylesine taş firlatmistim denk geldi birinin ayağından vurdum baktım yerde cebellesiyor hemen ben naptim gibisinden elimi agzima götürüp kocaman bir iç çektim, çünkü beklemiyordum vurabilicegimi )) neyse Baktık halen yaşıyor eve götürdüm koşarak babaannemin yanına ayağı felç olmuş gibi kendine çekiyordu hemen dondurma çubuğu ve yazmadan ufak bi bez parçası yirttik(çizgi filimden öyle görmüştük) bağladık güzelca ayağını düz yaptık )) babaannem flan balkonda kalsın içeri girmicek flan deyince yalvar yakar nafile kuş dışarda kaldı o gece sabah bi gittim taş gibi olmuştu baya aglamistim . Halen aklıma geldikçe kocaman bir iç çeker gibi duygu olusur.
Vay Arkadaş ne anılar varmış : ) Geçen okuyunca aklıma hiçbirşey gelmedi. Haliyle biraz üzüldüm: 'Çocukluğuma dair neden aklımda bir şey yok?' diye akşama kadar sordum. Şimdi okuduktan sonra aklıma o kadar çok şey geldi ki: 'en iyisi sen yazma' diyebildim kendime : )
Amacım tamamen hatami telafi etmek ti ama işi tamamen batırıp kuşu toprağa gömdük bide dondurma çubuğunuda mezar taşı yapmistik )
Buradaki hemen hemen herkes kaldırima oturup 0.25 krş luk chat kola ve 0.10 krş luk meybuz yemistir bundan eminim )))